044 9840 554 info@tonttipro.fi

Palvelun vaiheet

l

1.
Jätä yhteystietosi tai tontti ilmoitus palveluun

w

2.
Otamme sinuun
yhtyettä

3.
Analysoimme kohteen ja etsimme kohteelle potentiaalisen ostajan

4.
Myyjä ja ostaja toteuttavat tonttikaupan

Palvelun sisältö

TonttiPro on uudenlainen, joustava ja riippumaton tonttien sekä maa-alueiden hankkimiseen ja myymiseen tarkoitettu palvelu. Palvelun avulla tontin tai maa-alueen myyjän on mahdollisuus vaivattomasti löytää potentiaalinen ostaja. Vastaavasti ostaja saa tarpeisiinsa sopivan tontti.

Palvelu kattaa kaikenlaiset maa-alueet ja tontit eri puolilla Suomea keskittyen kasvukeskuksiin. Tontti voi soveltua lomailuun, vapaa-aikaan, asumiseen, työhön ja sijoittamiseen. Tontti voi olla asuntotuotanto-, toimisto-, liike-, liikunta-, hoiva- tai logistiikkatontti. Asiakkaat etsivät pääosin asuntotuotantoon sopivia maa-alueita.

Palvelu on tarkoitettu maanomistajille, sijoittajille, rakennusliikkeille ja käyttäjäomistajille, jotka voivat olla yksityisiä, julkisia ja yleishyödyllisiä toimijoita.

Ostaja vastaa tonttiin liittyvistä toimista, kuten kaavoituksesta, rakennusten ja tilojen jatkotoimista sekä rakentamisesta. Tontti kaupoissa käytetään ulkopuolista julkista kaupanvahvistajaa. Kaupan kohteena olevat tontit ja maa-alueet tulevat myyntiin yrityksen verkkosivulle. Ostajat voi löytyä TonttiPRO:n yhteistyökumppaneiden joukosta tai vapailta markkinoilta.